Tuin ideeën

K & S Tuinspecialisten helpt bij het ontwerp, aanleggen en onderhoud van uw tuin

Bij K&S Tuinspecialisten bent u aan het goede adres voor het ontwerp en aanleg van uw tuin. Of u nu kiest voor een terrastuin, een bordertuin, een vijvertuin een moderne tuin of juist klassieke tuin. Kunt u rekenen op een gedegen, mooi ontwerp en een perfecte aanleg.

Ontwerp

De eerste stap op weg naar een nieuwe, of vernieuwde, tuin is het ontwerp. Het maken van een tuin ontwerp is een samenspel tussen ontwerper en klant. Wij hechten er veel belang aan om uw wensen en ideeen om te zetten in een goed ontwerp. Daarbij zullen wij u adviseren en begeleiden zodat u vele jaren van uw tuin kunt genieten. Tijdens de ontwerpfase komen ook de financiele aspecten aanbod. Wij vinden het belangrijk om daar helder over te zijn. Bij ons geen verrassingen achteraf!

Aanleg

Na het ontwerp op papier volgt de realisatie van uw tuin. Wij gaan aan de slag om uw wensen uit te voeren. Door de jarenlange ervaring van K&S Tuinspecialisten bent u verzekerd van een perfecte, nette aanleg van uw tuin. Zonder dat u zelf ook maar één vinger hoeft uit te steken! Voor de aanleg van uw tuin maken we met u een prijsafspraak zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Voor meer informatie kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen, of kom eens langs voor een vrijblijvend eerste gesprek. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Door dit contact zijn wij in staat uw wensen om te zetten in realiteit!