Onderhoud van uw tuin

 K & S Tuinspecialisten zorgen voor uw tuinonderhoud, eenmalig of het hele jaar door

Een tuin vraagt om onderhoud. De mate waarin dat nodig is, is afhankelijk van de grootte, de inrichting én van uw eigen wensen. K & S Tuinspecialisten kan u helpen met het onderhoud: eenmalig, bij een grote klus of op regelmatige basis het hele jaar door.

  • U wilt genieten van uw tuin, maar tuinieren is niet uw hobby?
  • U wilt genieten van uw tuin, maar u heeft onvoldoende tijd of mogelijkheden voor onderhoud?
  • U wilt zelf tuinieren, maar u bent huivering om zelf te snoeien?
  •  U heeft een bedrijfstuin die u netjes wilt houden voor een professionele uitstraling?

 

In deze en andere gevallen kan K & S Tuinspecialisten helpen. We bespreken vooraf goed met u door wat uw wensen zijn, wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn.

SEIZOENS- en VAKANTIEONDERHOUD

U kunt bij ons ook terecht voor zomeronderhoud van de tuin. Hierbij kunt u denken aan het snoeien van hagen, snoeien van struiken enz. of gaat u een paar weken op vakantie kunt u ons ook inschakelen voor het maaien van het gras en onderhouden van uw tuin. Zo kunt u na uw vakantie gelijk nog ontspannen in uw onderhouden tuin zonder dat u gelijk het gras moet maaien en onkruid moet verwijderen.

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor genieten zonder zorgen kunt u ook een onderhoudscontract K&S Tuinspecialisten afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin op gezette tijden onder handen wordt genomen, zonder dat u daar over na hoeft te denken.  Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.