Onderhoudscontracten

K & S Tuinspecialisten neemt al uw zorgen uit handen

Voor genieten zonder zorgen kunt u ook een onderhoudscontract K&S Tuinspecialisten afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin op gezette tijden onder handen wordt genomen, zonder dat u daar over na hoeft te denken. De mogelijkheden bij K&S Tuinspecialisten zijn zeer uitgebreid:

  • U heeft geen zin of mogelijkheid om regelmatig uw tuin te onderhouden? Geen probleem: wij nemen het onderhoud uit handen. Samen bepalen we hoe vaak wij uw tuin onderhouden. Zo kunt u genieten van uw tuin zonder zorgen of zware arbeid. Uiteraard blijft u baas over uw eigen tuin: nieuwe planten erin, of leuke eenjarige bloeiers? Ga uw gang! Desgewenst kunnen wij helpen met het leveren en planten van de nieuwe bloeiers.
  • U beleeft plezier aan kleine klusjes in de tuin, maar het grote werk laat u graag aan professionals over? Met ons kunt u afspreken welke onderdelen van uw tuin wij in onderhoud nemen: uw heg vakkundig snoeien, de onderhoud van bomen of van uw vijver? In een contract leggen we duidelijk vast welk werk wij uit handen nemen.
  • U heeft een bedrijfstuin en vindt het belangrijk dat de tuin er altijd professioneel uitziet, zonder dat u in uw vrije tijd aan de slag moet? Wij nemen het onderhoud uit handen en zorgen voor een nette gezichtsbepalende tuin. We zijn flexibel en houden rekening met voor u ongewenste momenten (zoals belangrijke vergaderingen) of zorgen juist voor een extra onderhoudsmoment vlak voor de belangrijke open dag van uw bedrijf.

 

Wij houden van tevreden klanten en zetten graag een stap extra. In uw onderhoudscontract leggen wij vast hoe vaak wij langskomen voor onderhoud. Dat bepalen we samen met u op basis van uw tuin en uw wensen. We zijn daarin erg flexibel en houden rekening met uw wensen: wilt u tijdens een lange vakantie uw tuin op orde laten houden, zodat u bij thuiskomt direct kan genieten? Heeft u een feest of verjaardag? Wij kunnen het zo plannen dat we niet net ná uw belangrijke dag langskomen, maar vlak ervoor, zodat iedereen geniet van uw nette tuin.

Vanzelfsprekend is een tuin een levend iets. En daar houden we rekening mee. Het weer speelt een grote invloed. We komen niet uw gazon maaien in heel droge periodes omdat uw tuin toevallig ‘staat ingepland’: dat betekent vernieling van uw gazon. Op andere momenten komen we juist sneller langs als dat nodig is.

We praten graag eens met u over de mogelijkheden voor uw tuin. Daarbij krijgt u van ons professioneel advies en een heldere kijk op de kosten. Neemt u eens contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.