Renovatie van uw tuin

K & S Tuinspecialisten maakt uw huidige tuin weer geheel als nieuw

Bij iedere tuin komt er een moment dat u iets anders wilt. De bestrating is misschien verouderd of verzakt, u heeft nieuwe ideeën opgedaan, uw wensen veranderen of u komt in een nieuwe levensfase met nieuwe mogelijkheden en voorkeuren.

  • herbestrating van de tuin en het terras kan zorgen voor een mooie opfrisbeurt van uw tuin
  • aanpakken van achterstallig onderhoud helpt u weer op weg zodat u weer kunt genieten van uw tuin
  • doelgericht snoeien houdt grote beplanting in bedwang en brengt nieuw licht in uw tuin
  • het aanleggen van verhoogde borders kan u helpen langer zelfstandig te genieten van uw tuin
  • vervangen van beplanting kan de mate van benodigd onderhoud sterk beperken
  • nieuwe ideeen en trends maken uw tuin weer helemaal fris en up-to-date

 

K & S Tuinspecialisten kan u helpen met kleine en grote aanpassingen in uw bestaande tuin. Uiteraard bespreken we met u uitvoerig welke aanpassingen u wilt, welke materialen en beplanting u wilt hergebruiken en ook wat wij voor u doen en wat u eventueel zelf wilt doen.

  • oude en nieuwe materialen hergebruiken, zo blijft de uitstraling van een mooie volgroeide tuin intact.
  • volgroeide bomen en struiken inpassen in een nieuwe tuin. Uw lievelingsplanten of bomen met een bijzondere geschiedenis blijven behouden
  • de renovatie van een vijver geeft nieuw leven in uw tuin.

 

Na het bespreken van de wensen en kosten, beginnen we met de aanpassingen. De renovatie van een tuin kan tegenwoordig vrijwel het hele jaar – uitgezonderd vorstperiodes. Soms kan uiteraard het weer roet in het eten gooien. Zo is het onmogelijk om bij regen een goede bestrating te leggen. Nieuwe beplanting is niet mogelijk tijdens vorstperiodes en tijdens heel warme dagen. Het herplanten van bestaande beplanting is niet het hele jaar mogelijk

De renovatiewerkzaamheden houden we vrijwel altijd geheel in eigen hand. Dat is wel zo prettig voor u: u heeft dus niet allerlei onderaannemers in uw tuin of ‘onbekende personen’ die rondlopen. Soms is er voor grote werkzaamheden groot materieel nodig, zoals graafmachines. Wij blijven daar altijd bij aanwezig.

Voor alle werkzaamheden zijn wij met recht allrounders, die alle onderdelen van uw tuin aanpakken: we zijn uw hovenier maar zo nodig ook uw timmerman, stratenmaker, metselaar, elektricien of vijverbouwer.