Over ons

Erwin Krijger en Willem Scholtalbers zijn al jaren actief met hun bedrijf K & S tuinspecialisten. Wij kunnen u helpen met kleine en grote aanpassingen in uw bestaande tuin. Uiteraard bespreken we met u uitvoerig welke aanpassingen u wilt, welke materialen en beplanting u wilt hergebruiken en ook wat wij voor u doen en wat u eventueel zelf wilt doen.

  • oude en nieuwe materialen hergebruiken, zo blijft de uitstraling van een mooie volgroeide tuin intact.
  • volgroeide bomen en struiken inpassen in een nieuwe tuin. Uw lievelingsplanten of bomen met een bijzondere geschiedenis blijven behouden
  • de renovatie van een vijver geeft nieuw leven in uw tuin.

Na het bespreken van de wensen en kosten, beginnen we met de aanpassingen. De renovatie van een tuin kan tegenwoordig vrijwel het hele jaar – uitgezonderd vorstperiodes. Alle werkzaamheden houden we vrijwel altijd geheel in eigen hand. Dat is wel zo prettig voor u: u heeft dus niet allerlei onderaannemers in uw tuin of ‘onbekende personen’ die rondlopen. Soms is er voor grote werkzaamheden groot materieel nodig, zoals graafmachines. Wij blijven daar altijd bij aanwezig.

Voor alle werkzaamheden zijn wij met recht allrounders, die alle onderdelen van uw tuin aanpakken: we zijn uw hovenier maar zo nodig ook uw timmerman, stratenmaker, metselaar, elektricien of vijverbouwer.

K & S Tuinspecialisten zijn de allrounders voor uw tuin!