Tuin bestrating

Bestrating van uw tuin, voortuin of carport is sfeer bepalend voor de rest van uw tuin. Natuurlijk staan wij u met goede raad en advies bij, zodat u precies die bestrating kiest die bij uw wensen en uw tuin past. Het bestraten van een tuin, voortuin, oprit of carport is een gespecialiseerd karwei.

K&S Tuinspecialisten is gespecialiseerd in het vakkundig bestraten van uw bestrating, sierbestrating en uw bedrijfstuin. Zo weet u zich jarenlang verzekerd van een goede en degelijke bestrating

TERRAS

Het terras is het meest belangrijke stukje tuin. U brengt daar immers de meeste tijd door. Het terras is dus een tuinelement om extra eisen aan te stellen. Het is belangrijk om goed na te denken over de plaats waar u het terras wilt aanleggen? Ochtendzon of avondzon? In de zon zitten is lekker, maar belangrijk is ook dat u de zon kunt weren. Dit kan met een parasol maar ook met beschutting van de tuin, zoals een begroeide pergola of muur.

K&S Tuinspecialisten luistert goed naar uw wensen en kan mooie terrassen voor u aanleggen. Daarnaast kunnen we u adviseren over de oppervlakte van het terras. Wilt u gezellig met z’n tweeen een glaasje drinken in de avond zon? Of wilt u juist een familiefeest kunnen houden op uw terras…

Vertel ons uw wensen en wij zetten ze om naar de realiteit. Neem eens, geheel vrijblijvend, contact op zodat we eens verder kunnen praten over uw terras!