Problemen in uw tuin

K & S Tuinspecialisten maakt uw tuin weer op orde

Een tuin is een levend iets en dat is meestal een belangrijke reden om van uw tuin te genieten.

Soms is uw tuin niet in evenwicht. Dat kan gebeuren door overheersend onkruid, een vijver met slechte waterkwaliteit, een gazon dat langzaam doodgaat, een bestrating met slechte afwatering of plagen en schimmels die uw planten en struiken aantasten.

K & S Tuinspecialisten kan helpen met het oplossen van uw problemen.

Ziektebestrijding

Als professionele hoveniers zijn wij gecertificeerd in vakkundige bestrijding van onkruidplagen, ziektes, schimmels en ander ongemak. Wij maken gebruik van de juiste technieken, (natuurlijke) bestrijdingsmogelijkheden en werken veilig en netjes. Ook kunnen wij u advies geven over het voorkomen van nieuwe problemen, bijvoorbeeld door aangepaste beplanting, aangepast snoeibeleid of aangepaste bemesting.

Gazon

Een gazon is een prachtige blikvanger in uw tuin. Het schept ruimte, overzicht en de mogelijkheden voor verrassende doorkijkjes en intieme hoekjes. Een gazon vergt echter wel onderhoud en verdient aandacht. Bij problemen met uw gazon kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld bij het bestrijden van hardnekking onkruid of andere begroeiing in uw gazon. Of bij het verhelpen van gelige dode plekken in uw gazon. Ook helpen wij u met advies over het juiste onderhoud.

Vijver

Een vijver brengt extra leven in uw tuin. Het trekt kleine dieren aan en vergroot de natuurlijke beleving van uw tuin. Goed onderhoud is absolute noodzaak voor een langdurig genot. Zonder goed evenwicht in uw vijver, zal de waterkwaliteit verminderen, met vervelende gevolgen voor beplanting en de vissen. Wij kunnen helpen bij goed onderhoud in uw vijver en zonondig problemen met waterkwaliteit, lekkages en algengroei verhelpen.